Laden Evenementen
Babymassage en baby- yoga zorgt voor plezier en ontspanning voor zowel jou als je baby. Daarbij heeft het vele voordelen voor je baby. Wist je bijvoorbeeld dat een baby vaak dieper en rustiger slaapt na een massage? Het is ook heel fijn bij onrust, kwaaltjes, ongemak en goed voor de prikkelverwerking.
Tijdens de groepscursus leer je stap voor stap de massagetechnieken toe te passen bij je baby. De groepscursus bestaat uit vier lessen van 1 tot 1,5 uur. De sfeer is ontspannen. Er zijn maximaal vier ouders met baby. De massagetechnieken worden afgewisseld met yoga-oefeningen voor je baby. Elke les komt er een bepaald onderwerp aan bod waar we wat dieper op ingaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn: dragen/tillen, prikkelverwerking, slapen en huilen.
De cursus babymassage met yoga volg je samen met je baby. Dit kan vanaf 6 weken na de geboorte tot en met een leeftijd van ongeveer 8 maanden.

4 weekse cursus babymassage & baby-yoga
8 november
15 november
22 november
29 november

9:30 – 11:00

Lees hier meer over babymassage en baby- yoga.

Kosten: €125,00 voor de gehele cursus

Inclusief flesje massageolie, koffie, thee en wat lekkers.

Wil je je aanmelden voor een workshop of cursus? Vul dan onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Workshops

Soms komen mijn emails in de spambox terecht. Houd deze even in de gaten.

Ga naar de bovenkant