Dunstan-babytaal

Dunstan Babytaal

Alle pasgeboren baby’s maken 5 reflexgeluiden om hun behoeften aan te geven. Een geluid voor honger, moe, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes en ongemak. Door goed te kijken en te luisteren voordat je baby echt begint te huilen, kun je erachter komen welke behoefte je baby heeft en hiernaar handelen.

Ik kan jullie helpen deze geluiden te herkennen. Hiervoor kun je de cursus Dunstan babytaal volgen. Met deze cursus leer je, je kindje nog beter kennen en voel je, je zekerder in het ouderschap. Heel waardevol en fijn om samen met je partner te volgen. Zie de agenda voor de data van de cursus. Als de cursus erop zit ontvang je toegang tot het online cursusmateriaal om na de bijeenkomst goed te kunnen oefenen. Daarnaast kun je gebruik maken van mijn luisterservice: als je er toch even niet uitkomt welk geluid jouw baby maakt, kun je me een filmpje sturen.

Dunstan-Babytaal

Voor wie

Deze cursus is geschikt voor aanstaande ouders, ouders van een pasgeboren baby tot 4 maanden, opa’s & oma’s.

Tarieven

Groepscursus Babytaal 

€35,00 per stel

Eenmalige cursus van ongeveer 1 tot 1,5 uur. Inclusief luisterservice.

Prive cursus Dunstan Babytaal

€65,00 per stel*

Eenmalige cursus van ongeveer 1 tot 1,5 uur. Inclusief luisterservice.

* exclusief reiskosten €0,25 per km (vanaf 10 km)

Reviews

De workshop was heel leerzaam: geen ellenlange cursus, maar de basiskennis kort en duidelijk uitgelegd. Nu ons kindje er is zorgt de kennis over de babytaal ervoor dat we vaak wat sneller kunnen inspelen op waar de baby behoefte aan heeft. Dit voorkomt regelmatig (maar zeker niet altijd) dat heftige huilbuien voorkomen kunnen worden.

Nienke en Patrick , Workshop, Dunstan babytaal