Over mij

Emmy Jansen

Mijn naam is Emmy Jansen, ik ben 33 jaar en woon in Nieuw-Bergen samen met Niels en ons zoontje Julian (januari 2021). Bij ons huis hebben we een aparte ruimte voor de gastouderopvang en cursussen. Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. Ik ben daarom de opleiding sociaal pedagogisch werk gaan doen en daarna gaan werken in de kinderopvang. Ik had de droom om voor mezelf te beginnen en ben deze droom achterna gegaan. Uiteindelijk is deze droom uitgekomen en opende ik in 2016 gastouderopvang Bofkontjes. Ik doe dit werk met ontzettend veel plezier.

Tijdens mijn werk, maar ook privé, kom ik ouders tegen met vragen over hun baby. Baby’s die veel huilen, slecht slapen, moeilijk drinken of erg onrustig zijn. Ouders die aangeven onzeker te zijn, niet goed weten wat ze moeten doen en niet weten waar het gedrag vandaan komt.

Door deze vragen, maar ook doordat ik in mijn opvang veel met baby’s werk, werd ik steeds nieuwsgieriger naar baby’s. Ik kwam de opleiding deBabycoach tegen en ben deze gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik ontzettend veel geleerd over baby’s. Deze kennis komt natuurlijk van pas bij mijn werk als gastouder.

Daarbij wil ik als babycoach ouders graag ondersteunen in de vragen over hun baby. Samen op zoek naar de oorzaak achter het gedrag dat de baby laat zien en onderzoeken wat de baby nodig heeft.

Graag wil ik mezelf blijven ontwikkelen en me verder verdiepen in baby’s. De opleiding docent babymassage met yoga kwam op mijn pad en deze heb ik met veel plezier gevolgd. Het past mooi bij mijn werk als gastouder en als babycoach. Daarnaast geef ik ook cursussen babymassage. Zeker een aanrader voor zowel jou als ouder als voor je baby. Het is geweldig om te zien hoe zowel baby als papa en of mama genieten van de babymassage.

Voor vragen neem contact op.

Ga naar de bovenkant